Résidence Les Terrasses d'Eos in Flaine

Ligging

De ligging van de stijlvolle en moderne appartementen Résidence Les Terrasses d'Eos is gunstig te noemen. De afstand naar de piste is slechts 100 meter en de appartementen liggen slechts 500 meter van het gezellige centrum van Flaine Forêt. De skiliften bevinden zich achter de appartementen.

Verblijf

Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met douche of bad, toilet en föhn, keuken met keramische kookplaten, oven, afwasmachine en koelkast met vriezer, telefoon, kluisje (tegen betaling), draadloos internet, satelliet-tv en een balkon of terras met zitje. De 'Espace' appartementen zijn ruimer dan de 'Classique' appartementen en beschikken over een Nespresso-apparaat.

Foto's van Résidence Les Terrasses d'Eos

Résidence Les Terrasses d'Eos
Résidence Les Terrasses d'Eos Résidence Les Terrasses d'Eos Résidence Les Terrasses d'Eos Résidence Les Terrasses d'Eos Résidence Les Terrasses d'Eos Résidence Les Terrasses d'Eos Résidence Les Terrasses d'Eos Résidence Les Terrasses d'Eos Résidence Les Terrasses d'Eos

Wintersport naar Résidence Les Terrasses d'Eos

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.